Cursus

Zo werkt het

Volg onderstaande stappen!

Kies je locatie en meld je aan.
Aanmelden is simpel en duurt 1 minuut.

2. Cursus

Volg je cursus bij Direct theorie.
Zonder zorgen je examen afleggen.

3. Geslaagd!

Proficiat!
Jouw succes is onze missie.

Waarom Directtheorie?

Wij zorgen ervoor dat jij slaagt
jouw succes is onze missie.

Door ons te richten op jou als cursist en de beste cursus te bieden, kunnen we met trots melden dat al vele kandidaten hun examen met succes hebben afgelegd via Direct Theorie. Maatwerk is wat we je graag bieden, omdat er behoefte is aan persoonlijke aanpak.

De theorie les begint dagelijks om 07:30 en duurt tot 13:30.

In de ochtend kun je je aanmelden bij onze professionele cursusleiders. Vooraf leren is niet verplicht, maar zeker handig. We zullen je gedurende de ochtend voorbereiden op je examen door klassikaal te oefenen met verschillende vragen over verkeersregels en verkeersborden, waarbij we gebruik maken van het verkeersreglement. Onze tips & tricks en ezelsbruggetjes maken het eenvoudiger om je examen met succes af te leggen.

Tijdens de lessen zijn er meerdere pauzes en in de middag vertrek je in overleg naar het examencentrum. In overleg met jou reserveren wij je examen. Gefeliciteerd als je geslaagd bent met het voorlopige rijbewijs!

6 REDENEN OM EEN CURSUS BIJ DIRECT THEORIE TE VOLGEN:

Our Lab Certification
4.7
of 5
4.7/5

4.8/5

1860 Reviews

4.6/5

1630 Reviews

4.7/5

2100 Reviews

Waar wordt de cursus gegeven?

De workshops van Direct Theorie vinden plaats op specifieke locaties in de steden Antwerpen, Sint-Niklaas, Brussel en Aalst. In samenwerking met lokale bedrijven organiseren wij de lessen onder begeleiding van goed opgeleide docenten.

blank
Leslocatie Aalst:
Directtheorie
Villalaan 20
9300 Aalst
(Meetingroom IBIS hotel)

blank
Leslocatie Antwerpen:

Direct Theorie
Meirbrug 1 (Centrum Antwerpen)
2000 Antwerpen (Tram 7)

Leslocatie Leuven:

blank
Leslocatie Sint-Niklaas:
Directtheorie
Hemelaerstraat 2
9100 Sint-Niklaas
(meetingroom IBIS hotel)

HOE LAAT BEGINT DE CURSUS ?

De theorie workshop begint eigenlijk al vanaf het moment dat jij besluit om voor jouw voorlopige rijbewijs B te gaan. Jij wordt om 07:30 verwacht op de leslocatie, en de workshop start om 08:00 tot 13:30. Wij adviseren iedereen om vooraf werk te verrichten, zoals het bestuderen van verkeersborden en -regels. Natuurlijk wordt dit bij ons uitgebreid en professioneel toegelicht.

Leer hier alvast de verkeersborden.

Onze workshops zijn examengericht. Hoe meer voorbereidend werk jij doet, hoe beter jij een situatie kunt inschatten.

blank
blank

SLAAG IK GEGARANDEERD ?

Iedereen heeft uiteraard na de workshop van Direct Theorie een 100% slagingskans. Slagingskans is iets anders dan slagingspercentage, dus wij concentreren ons op ons doel: ervoor zorgen dat jij slaagt is ons werk, jouw succes is onze missie.

Bij ons vergroot je simpelweg de kans om succesvol je examen af te ronden. Door onze professionele en doelgerichte methode word jij volledig voorbereid op jouw examen.

Onze workshops zijn zo ingericht dat wij ervan overtuigd zijn dat jij slaagt. Wij begeleiden jou stapsgewijs door het proces, zodat jij alles goed begrijpt. In dit proces is het belangrijk dat jij natuurlijk ook inzet toont. Bewust zijn van jouw zelfvertrouwen en verkeersveiligheid staan hierbij centraal.

Ons vertrouwen is dat wij in staat zijn om jou maximaal voor te  bereiden, zodat jij succesvol examen aflegt en veilig deelneemt aan het verkeer.

WAT IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE ?

Uiteraard houden wij ons slagingspercentage bij door middel van een zelf bijgehouden bestand.

Hieruit blijkt dat ruim 85% van onze leerlingen in staat is om al bij de eerste poging hun theorie-examen succesvol af te ronden na een workshop van Direct Theorie.

blank

WAT ZIJN DE KOSTEN EN HOE KAN IK BETALEN ?

De kosten voor een cursus bij Direct Theorie bedragen €125,- euro.

Schrijf je samen in met een vriend of vriendin en ontvang €10,- euro vriendenkorting. Profiteer dubbel van onze workshop. Daarnaast bieden wij een geld-terug-garantie.

Scoor jij 50/50 dan ontvang jij het volledige cursusbedrag van €125,- euro terug en een leuke verrassing.

Wij motiveren iedereen om 50/50 te halen, dat maakt ons werk compleet. Samen kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid.

Betalingen kunnen worden voldaan per overschrijving via BNP Paribas Fortis – BE83 0019 2806 0815 – en contant. Let op! Bij het examencentrum kun jij enkel per bankcontact betalen of gepast €18,- euro.

blank
blank

IS MIJN INSCHRIJVING DEFINITIEF?

De aanmeldingen bij Direct Theorie zijn niet definitief. Er kan natuurlijk iets voorkomen waardoor jij niet in staat bent om op de desbetreffende dag aanwezig te zijn. Bij niet verschijnen op de cursusdag na aanmelding rekenen wij annuleringskosten á €60,-.

Let op: Annuleren kan enkel tot 2 werkdagen voorafgaand aan de cursusdag door een e-mail te sturen naar info@directtheorie.be met jouw naam, rijksregisternummer en de datum waarop jij hebt ingeschreven. Zo kunnen wij rekening houden met de bezettingsgraad.